< Terug

Club Groeneveld Jaartraject

Type

Leertraject

Startdatum

September 2022

Duur

6 sessies

Het jaartraject biedt jou verdieping als mens en als professional. In 6 sessies ontvouwt zich een nieuwe benadering van leven en werk. Eén waarmee je aansluit bij een natuurlijk ritme, je rust en ruimte ervaart en je de relatie met jezelf en je omgeving verdiept. We vormen een kleine groep zodat er veel ruimte is voor openheid en betekenisvolle verbindingen.

Startdatum: September 2022
Duur: 6 sessies
Locatie:
Maarssen
Voor wie: Professionals
Investering:
EUR 1.750,- exclusief BTW

Hoogtepunten

Met het Club Groeneveld jaartraject sluit je aan bij het natuurlijk ritme en verdiep je de relatie met jezelf en de wereld om je heen. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod:

 • Leven en werken vanuit jouw kern.
 • Leven en werken in het ritme van de seizoenen.
 • De kwaliteiten van werk en werking.
 • Het natuurlijk ritme van de organisatie.
 • Verbinding in een gefragmenteerde wereld.
 • Zintuigen, de poorten tussen binnen- en buitenwereld.

Het Club Groeneveld jaartraject is voor jou als je:

 • persoonlijke ontwikkeling belangrijk wil maken als centrum in je leven en werk;
 • bereid bent ruimte vrij te maken voor reflectie en bezinning;
 • benieuwd bent naar de weg in plaats van de eindbestemming;
 • uitkijkt naar een oprecht samenzijn met gelijkgestemd leiders;
 • bereid bent ook onbekende wegen te verkennen.

We willen er zeker van zijn dat deelnemers voldoende ruimte voor dit traject vrij willen en kunnen maken. Dit is fundamenteel voor het vertrouwen binnen de groep. Ben je geïnteresseerd, dan volgt een gesprek om er zeker van te zijn dat dit voor jou het juiste moment is.

Waarom dit programma?

Deze turbulente tijd vraagt veel van leiders. Er zijn nu geen standaard antwoorden meer voor de problemen waar we voor staan. We zullen deze zelf moeten formuleren. Dit vergt balans van ons als mens en als leider.

Hoe kun je in deze turbulente tijd mens blijven? En hoe kun jij als leider bijdragen aan een duurzame toekomst? Het zijn fundamentele vragen die meer vragen dan af en toe rust nemen. De werkelijke opgaven waar we voor staan zijn fundamenteler van aard en liggen op een dieper niveau.

Het Club Groeneveld jaartraject reikt waarin je geen kant en klare vaardigheden aan. Het biedt een plek om met gelijkgestemden samen te komen en te verdiepen op thema’s die er wezenlijk toe doen. Je hebt het met elkaar over de thema’s die in jouw leven aan de orde zijn, zodat je mens kunt blijven.

Programma inhoud

Tijdens zes modules van elk twee dagdelen, die verspreid zijn over een periode van twaalf maanden, verdiep je met gelijkgestemden op thema’s die dan aan de orde zijn. We volgen het ritme van de seizoenen als onderstroom. Je zult leren dat het volgen van een natuurlijk ritme van groot belang is om aangesloten te zijn en blijven op een creatieve stroom. ‘Als er geen ritme is, is er geen aansluiting.’

Wij kiezen voor het ritme van de seizoenen, hierin komen alle aspecten van het leven naar vormen. Het ritme van de seizoenen gaat over een natuurlijk ritme van expansie, groei naar buiten, contractie en stilte. Je leert tijdens het programma wat natuurlijke momenten zijn om te zaaien en te oogsten. Je leert dit toe te passen in leven en werk.

Thema's
Bijeenkomst 1: Visie
Bijeenkomst 2: Vertaling naar vorm
Bijeenkomst 3: Bloei
Bijeenkomst 4: Balans opmaken
Bijeenkomst 5: Afscheid en illusies
Bijeenkomst 6: Stilte

Praktische informatie

Algemeen

Locatie: Buitenplaats Doornburgh. Diependaalsedijk 17, Maarssen.
Data: Nader te bepalen. Start: September 2022.
Tijd: 13.00 tot 21.30 uur

Voor wie

Het Club Groeneveld jaartraject is bedoeld voor professional die een andere kijk op leven én werken willen ontwikkelen. We willen er zeker van zijn dat deelnemers voldoende ruimte voor dit traject vrij willen en kunnen maken. Dit is fundamenteel voor het vertrouwen binnen de groep. Ben je geïnteresseerd, dan volgt een gesprek om er zeker van te zijn dat dit voor jou het juiste moment is.

Aan dit programma kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. Het leertraject start bij 8 deelnemers.

Aanmelden en kosten

De investering voor dit programma bedraagt EUR 1.750 exclusief BTW. Dit is inclusief begeleidend materiaal. Schrijf je in via onderstaande aanmeldbutton.

Als lid van Club Groeneveld ontvang je 20% korting op dit programma. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

Als je vragen hebt over deze bedragen, neem dan contact met ons op via marcel@clubgroeneveld.nl. Daar komen we altijd uit.

De leermeesters

Jouw metgezellen

De leerstroom vormt zich in nauwe samenwerking met onze leermeesters. Zij geven, nog beter dan wij, woorden aan waar we aan bijdragen. Zij zijn onze én jouw metgezellen in de leerstroom.

Lidmaatschap

Een stroomversnelling

Met het lidmaatschap breng je een stroomversnelling op gang. Het lidmaatschap geeft je toegang tot een boeiend netwerk gelijkgestemden en tot de leerstroom van jouw keuze.

Word lid
Inschrijven