< Terug

Leiderschap en levenskunde

Leonique van Tol

Type

Leertraject

Startdatum

Nader te bepalen

Duur

3 dagen

‚ÄėLeiderschap en levenskunde‚Äô is voor leiders van nu die meer vanuit betekenisvolle verbinding en vanuit ‚Äėhun plek‚Äô leiding willen geven en nemen. Het programma geeft je inzicht in jouw reis en lessen die je te leren hebt. Wat is jouw plek? Van welk verhaal maak jij onderdeel uit? En hoe kun je op een meer afgestemde manier leven en werken?

Datum: Nader te bepalen
Duur:
3 dagen
Locatie:
Lisserbroek
Voor wie: Hoger management
Investering:
EUR 1900,- exclusief BTW (exclusief locatie, overnachtingen en maaltijden)

Highlights

‚ÄėSuccesvol ondernemen of leiding geven is je innerlijk werk doen.‚Äô Het gaat over de weg naar binnen en bewustzijnsgroei. Het programma ‚ÄėLeiderschap en levenskunde‚Äô gaat over dit innerlijk werk en helpt om meer jouw plek te vinden in je leven en werk en je organisatie en vanuit die natuurlijk plek te leiden.

Het programma is er op gericht om het volgende te doen:

  • Je ervaart de (ziels-)reis die je maakt en te maken hebt in deze wereld.
  • Je leert op een meer bewuste en afgestemde manier leven en werken.
  • Je leert jouw plek te vinden en vanuit die plek leiding te nemen en geven.
  • Je krijgt inzicht in de pijn en patronen die je hier te doorleven hebt om er je kracht van te maken. Tegenover de pijn en patronen zit namelijk ook jouw potentie.

Let op: dit programma vraagt leiders die dit impactvolle programma wezenlijk aan durven te gaan. Het vraagt een zekere mate van moed. Bekijk de rest van het programma voordat je besluit om deel te nemen.

Waarom dit programma?

Ieder mens zit vol potentie. Dat gaat verder dan onze fysieke kracht, ons gevoel en onze mentale capaciteit. Het heeft te maken met ‚Äėplek‚Äô in deze wereld; dat wat jij hier ‚Äėte doen‚Äô hebt. We hebben daar meestal wel een gevoel bij. Toch zijn we ons vaak maar van een deel bewust. Slechts soms ervaren we een glimp van bezieling of iets dat groter is dan onszelf.

Dit komt onder meer omdat onze wezenlijke talenten vaak zo dichtbij huis liggen, dat we er overheen kijken. Het is verweven met de thema’s in ons leven, met de reis die we maken. Je kunt zeggen dat je als mens in grote lijnen (onbewust) de plek, de mensen, de situaties en omstandigheden kiezen die het beste passen bij de lessen die we te leren hebben. Daar zit ook je potentie. We hebben alleen niet geleerd om vanuit dit perspectief naar potentie en wezenlijke talenten te kijken. En dat wordt versterkt door een buitenwereld die allerlei eisen aan je stelt waar je aan tegemoet wilt komen. Bijvoorbeeld om ergens bij te horen of omdat het kennelijk vandaag-de-dag zo moet.

Het programma ‚ÄėLeiderschap en levenskunde‚Äô geeft je als leider inzicht in de levensreis die je maakt en te maken hebt. Het programma helpt je te ervaren van welk verhaal je onderdeel uitmaakt. ‚ÄėWat je plek is.‚Äô We maken gedurende het programma onder andere gebruik van de wijsheid van de paardenkudde. We willen voorkomen dat potentie en wezenlijke talenten hoofdelijke constructen worden. Je moet jouw potentie, jouw verhaal, op meerdere niveaus ervaren. Pas dan kun je in je leven en je werk jouw plek innemen.

Programma inhoud

‚ÄėLeiderschap en levenskunde‚Äô is een programma dat bestaat 3 dagen (6 dagdelen); een aaneengesloten programma van 2,5 dag, inclusief 2 overnachtingen, en een terugkommoment later in het jaar.

Na het hoofdprogramma is er een terugkomdag waarin je met jouw mededeelnemers deelt wat het programma met je gedaan hebt en welke thema’s nog blijven hangen.

Daarna beslis je als groep om eventueel met elkaar een jaarprogramma in te stappen aan de hand van eigen thema‚Äôs. De groep is dan een cirkel waarbinnen eigen thema‚Äôs worden ingebracht, waar diepe verbinding met jezelf √©n andere deelnemers gecre√ęerd wordt, waar deelnemers elkaar voeden, uitdagen en krachtige spiegels voorhouden, waar je uit het verhaal en uit het hoofd gaat en de kracht van doorleven, doorzien en doorvoelen kunt ervaren.

Praktische informatie

Locatie: Pleque. Turfspoor 213, Lisserbroek.
Datum: Nader te bepalen.
Tijd: Exacte tijden volgen nog.

Voor wie

Deze leerstroom is geen quick fix en geen short cut. Het is de leerstroom voor eindverantwoordelijken van nu die voelen dat er geen andere route is dan deze, een zonder eindbestemming waarin we samen zullen moeten ontdekken. Voor bestuurders, directeuren en senior managers.

Dit programma start bij 6 deelnemers.

Aanmelden en kosten

De investering voor dit programma bedraagt EUR 1.900 exclusief btw. De investering is exclusief kosten voor locatie, overnachtingen en maaltijden. Voor deze bijeenkomsten kosten wordt EUR 250,- per persoon in rekening gebracht. Je kunt je inschrijven via onderstaande inschrijfbutton.

Als lid van OPEN Business Leaders ontvang je 20% korting op dit programma. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

Als je verder vragen hebt over deze bedragen, neem dan contact met ons op. We komen er altijd uit.

De leermeesters

Jouw metgezel

De leerstroom vormt zich in nauwe samenwerking met onze leermeesters. Zij geven, nog beter dan wij, woorden aan waar we aan bijdragen. Zij zijn onze én jouw metgezellen in de leerstroom.

Lidmaatschap

Een stroomversnelling

Met het lidmaatschap breng je een stroomversnelling op gang. Het lidmaatschap geeft je toegang tot een boeiend netwerk gelijkgestemden en tot de leerstroom van jouw keuze.

Word lid
Inschrijven