Programma Het natuurlijk ritme

Je bent gedreven en werkt hard als professional. Toch mis je iets: je hebt het idee dat we niet genoeg in contact staan met ons natuurlijke ritme. Hoe zorg je daarvoor? Hoe leef en werk je meer vanuit verbinding? Wat is het natuurlijke ritme van de natuur en hoe pas je dit toe op je leven en werk? Deze studie geeft het antwoord op dergelijke vragen. Je richt je aandacht op het volgen van een natuurlijk ritme van groeien, oogsten, verwerken en rust. Het ritme zoals het leven bedoeld is. Je wordt effectiever in je rol en zal merken dat je veel meer in een flow komt. Tijdens dit traject ga je zelfstandig aan de slag met het ritme van de natuur en leer je deze toepassen op jouw leven met hulp van ons e-learning platform.

plaatje

Type: Trainingen en cursussen

Startdatum: 09.11.2022

Duur: 6 of 12 sessies

Locatie: Online via Zoom

Investering: Vanaf € 375,-

Direct inschrijven

Het ritme van de seizoenen

Deze uitdaging gaan we aan

In onze huidige maatschappij lijkt er weinig ruimte te zijn voor contact met het natuurlijk ritme. Het volgen van de seizoenen en ons gevoel, lijkt haast onmogelijk. Door stil te staan bij de elementen van groei, oogsten, verwerken en rust die de seizoenen met zich meebrengen, versterk je jouw leiderschap. Het natuurlijk ritme zorgt ervoor dat jij beter in contact staat met wat je lichaam en geest op dat moment nodig hebben. Hierdoor kun je een grotere impact maken op de zaken die ertoe doen.

i

Kom in contact met jouw natuurlijk ritme, maak een afspraak voor een intake.

Neem contact op

Studiewijze

Tijdens het traject krijg je toegang tot ons online leerportaal. Naast alle basiskennis over het leven en werken in het ritme van de seizoenen ontvang je maandelijks een verdiepende module. Elke maandmodule bestaat uit een algemene reflectie, verdiepend lesmateriaal en vragen en oefeningen. De nadruk ligt op het zelf, in je eigen tijd en op je eigen tempo, kunnen toepassen van het lesmateriaal.

Elke maand is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een online bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst bespreek je de thematieken van de maand. Het is daarin fijn en belangrijk dat je je eigen situaties inbrengt. Die situaties kunnen privé of werkgerelateerd zijn. Dat helpt je om ook echt de vertaling te kunnen maken naar je leven, je werk, je team of de organisatie waarvoor je werkt.

Programma:

Thema's die aan bod komen zijn onder meer: inspiratie, visievorming, natuurlijke groei, vakmanschap en eigenheid, bezieling, geduldig blijven, vormgeven en in de wereld zetten, volheid, eindigheid, balans opmaken, afscheid nemen van illusies en stilte in je werk

Dit is het resultaat:

  • Breng jouw rol als professional naar een hoger niveau.
  • Krijg inzicht in hoe je werkt in het natuurlijk ritme van groei, oogsten, verwerken en rust.
  • Leer hoe je jezelf mee kunt krijgen in een natuurlijker ritme.
  • Blijf werkelijk vernieuwend.
  • Weet hoe je heel en geïnspireerd kunt blijven te midden van enorme drukte.

Praktische informatie


Locatie:
Online via Zoom

Data 6 sessies:
9 november 2022, 7 december 2022, 11 januari 2023, 8 februari 2023, 8 maart 2023, 12 april 2023

Data 12 sessies:
9 november 2022, 7 december 2022, 11 januari 2023, 8 februari 2023, 8 maart 2023, 12 april 2023, 10 mei 2023, 7 juni 2023, 12 juli 2023, 2 augustus 2023, 6 september 2023, 4 oktober 2023

Je kunt bij de start van elk nieuw seizoen instappen. Kijk hier voor meer data mogelijkheden.

Tijd:
15.30 tot 17.30 uur.

Voor wie?
Deze studie is vooral bedoeld voor professionals die bij willen dragen aan positieve verandering. Je wilt leren hoe je van betekenis blijft, zonder dat je je ontworteld voelt en het risico loopt om op te branden.

Aanmelden en kosten:
We raden aan om dit programma minimaal een jaar te volgen. Je kunt je inschrijven via deze inschrijflink. Wil je eerst een half jaar deelnemen, dan kan dit ook. Voor 6 sessies kun je je aanmelden via deze inschrijflink.

Half jaar (6 sessies): EUR 375 excl. BTW
1 jaar (12 sessies): EUR 720 excl. BTW

De leermeester

Jouw metgezel

De leerstroom vormt zich in nauwe samenwerking met onze leermeesters. Zij geven, nog beter dan wij, woorden aan waar we aan bijdragen. Zij zijn onze én jouw metgezellen in de leerstroom.

Meer informatie

Voel jij ook dat je meer in contact wilt komen met je natuurlijk ritme? Stel je vragen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact
Inschrijven