< Terug

Zomervoorstelling: Je ziel voor een ijsje

Type

Theater

Startdatum

07.07.2022

Duur

17.00 tot 22.30 uur

Ook in 2022 werken we weer samen met het Nieuw Utrechts Toneel (NUT). Dit jaar heet de voorstelling ‘Je ziel voor een ijsje’. De zomervoorstelling is een avondvullend programma met voorstelling, driegangendiner en inhoudelijk programma. Het wordt weer intiem en persoonlijk zoals je van het NUT mag verwachten.

Data: 07.07.2022
Duur: 17.00 tot 22.30 uur
Locatie: Utrecht Leidsche Rijn
Voor wie: Hoger management
Investering: EUR 49,50 incl. btw

Waarom dit programma?

Elk jaar speelt het Nieuw Utrechts Toneel (NUT) een zomervoorstelling met diner op een bijzondere locatie in Utrecht Leidsche Rijn. In 2022 werken wij daarom weer heel graag samen met het NUT. Dit jaar heet de voorstelling ‘Je ziel voor een ijsje’; een waanzinnige zomervoorstelling met avondmaal en moraal.

De zomervoorstelling is een avondvullend programma met voorstelling, driegangendiner en inhoudelijk programma. Het wordt weer intiem en persoonlijk zoals je van het NUT mag verwachten. Evenals dat de sfeer en opzet je weer een klein beetje uit je comfortzone zullen halen. Maak je op voor een louterende, welhaast spirituele avond bomvol waargebeurd, autobiografisch, muzikaal en intiem, duivels theater over geloven, liefhebben en betekenisvol leven.

Wees van harte welkom deze avond; samen met je partner of iemand die je dierbaar is.

Praktische informatie

Algemeen

Locatie: Berlijnplein, Utrecht Leidsche Rijn
Data: Donderdag 7 juli 2022
Tijd: Inloop vanaf 17.00 uur. Voorstelling en diner van 18.00 tot 22.30 uur.

Voor wie

Deze zomervoorstelling is voor bestuurders, ondernemers en directeuren. Het is ook mogelijk om je partner (of iemand anders die je dierbaar is) mee te nemen.

Aanmelden en kosten

De prijs per ticket bedraagt EUR 49,50 inclusief btw. Een ticket geeft je toegang tot een compleet verzorgde avond met gelijkgestemden inclusief voorstelling, driegangendiner en drankjes. Schrijf je in via onderstaande inschrijfbutton. Let op! Wil je 2 of meer tickets te bestellen? Dan kun je deze tickets los van elkaar bestellen of stuur ons een mail, dan helpen we je verder.

Als lid van OPEN Business Leaders kun je kosteloos deelnemen en als Club Groeneveld lid kun je deelnemen met 20% korting. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.

Inschrijven