< Terug

Vacature: Stage Communicatie

Werken bij Club Groeneveld

Ben jij het communicatietalent dat staat te trappelen om zijn kwaliteiten én zichzelf te ontwikkelen. Mooi, want dat is wat je als stagiair(e) bij Club Groeneveld gaat doen!

Al meer dan 10 jaar betrekken wij met ons aanbod duizenden directeuren, ondernemers en professionals bij de vraag: ‚ÄúWie zijn wij als mens?‚ÄĚ We geloven dat wij als mens niet losstaan van de natuur, maar er innig mee verbonden zijn. Dat de crises die we om ons heen zien, over onszelf gaan. Over ons vermogen ons te verbinden √©n over de vraag: ‚ÄúWie moeten wij worden op weg naar een duurzame toekomst?‚ÄĚ

Jaarlijks organiseren we zo’n 60 programma’s voor directeuren, ondernemers en professionals. Programma’s waarin gelijkgestemden bijeenkomen om vanuit verschillende invalshoeken de bovenstaande vragen te onderzoeken.

Je wordt onderdeel van een team van zeven collega’s. Jij richt je op de invulling van de verschillende online media die Club Groeneveld ter beschikking heeft. Dit doe je onder leiding van onze communicatiekracht en in nauwe samenwerking met het content bureau en het digitale bureau. Wees niet bang dat je vierkante ogen krijgt, want je bent niet enkel online te vinden tijdens deze stage. Je bent betrokken bij de online voorbereiding van programma’s maar ook spring je geregeld in bij fysieke bijeenkomsten. Je kunt je dus alvast verheugen op prachtige locaties, inspirerende sprekers en verrassende werkvormen. Dat maakt deze stage afwisselend en enorm leerzaam.

Dit verwachten we van jou:

  • De content strategie doorvertalen naar contentplanner
  • De contentplanner uitrollen naar social media
  • Content doorvertalen naar de bestaande website
  • Ondersteuning bij inrichten nieuwe website
  • Nieuwsbrief opmaken m.b.v. Mailchimp
  • Beantwoorden mails van deelnemers
  • Ondersteuning bij opzetten online campagnes

Naast de gebruikelijke programma’s werken we geregeld met: Instagram, LinkedIn, Facebook, WordPress, Canva, Hootsuite, Mailchimp en Plug&Pay.

Profiel
Je houdt van leren en gaat gretig in op uitdagingen. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, bent vindingrijk, maakt handig gebruik van beschikbare kennis en technologie. Loop je toch vast? Dan ga je niet bij de pakken neerzitten; jij trekt aan de bel en gaat met ingewonnen advies weer voortvarend aan de slag.

Je bent benieuwd. Kijkt met een open blik naar jezelf en naar anderen of dat nu collega’s of deelnemers zijn. Je kunt je uitstekend uitdrukken in woord en beeld zowel on- als offline. Je hebt van nature een gevoel voor de juiste tone of voice. Maar hoe leuk je het ook hebt met je collega’s, doelgericht als je bent, houd je altijd een oog op de planning. Want jij stelt deadlines, weet ze te bewaken én te behalen. Zo ontwikkel jij je communicatie kwaliteiten én jezelf bij Club Groeneveld.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij wellicht de collega die we binnenkort verwelkomen op Buitenplaats Doornburgh. Stuur je motivatie en cv naar: deborah@clubgroeneveld.nl. Kun je niet wachten om ons te spreken of heb je een vraag, bel gerust: 06 ‚Äď105 155 84.

Je stage vindt plaats in een groene oase aan de Vecht: Buitenplaats Doornburgh in Maarssen, aan de rand van Utrecht. Midden in het groen ligt een voormalig vrouwenklooster waarin vandaag de dag kunstenaars en ondernemers vertoeven. Zonder enige overdrijving een paradijs om te mogen werken!

Over Club Groeneveld

Club Groeneveld is een verdiepende leeromgeving en inspiratiebron waarin we verschillende opleidingsprogramma’s aanbieden in de driehoek mens, natuur en samenleving. Concreet reiken we fundamentele onderwerpen aan op deze drie vlakken en willen we samen met de deelnemers de vertaling maken van inzicht naar handelen in het privé en werkend leven. In verschillende programma’s, leergangen, reeksen en reizen staat voeding voor de ziel centraal. Menselijke vragen en vragen omtrent samen leven en samen werken komen aan de orde.

Dit alles doen wij voornamelijk vanuit de prachtige Buitenplaats Doornburgh in Maarssen.

Nieuw hier?