Teambox Verbinding

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor je team? Wil je iets bijzonders doen rond kerst of nieuwjaar? Is het tijd om even stil te staan en oprecht contact te hebben met elkaar? Lees hier meer over ons aanbod, neem vrijblijvend contact op of bestel de teambox direct.

Herken je dat het in deze tijd steeds belangrijker wordt om elkaar niet uit het oog te verliezen en met elkaar vaker stil te staan bij de vraag: ‘Hoe gaat het eigenlijk echt met je?’. Het belangrijkste dat we deze tijd met elkaar te doen hebben, is zorgen dat iedereen heel blijft en dat we weer vooruit gaan. Verras je team met de 'Teambox Verbinding' en zorg voor een onvergetelijke ervaring.


Type: Teams

Startdatum: Elk moment

Duur: 3-5 uur

Voor wie: Teams

Neem contact op

Echt een bijzonder teamuitje

Zelf aan de slag gaan

De teambox is een uniek en bijzonder inspiratiepakket voor teams die het belangrijk vinden om echt aandacht te hebben voor elkaar. Ontdek de menselijke verbinding binnen het team door middel van oefeningen, vragen en verhalen.

'We hebben besloten om de brieven te koesteren en ze er niet in een keer “doorheen te jagen”. Dus volgden er nieuwe avonden waarop we de draad weer oppakten. Steeds weer hele bijzondere momenten.'

- Ervaring operationeel directeur

Een bijzondere teamervaring

We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Je merkt dat er steeds minder tijd en rust is om met elkaar de belangrijke dingen te bespreken die niet direct invloed hebben op het dagelijkse werk. Alles gaat sneller, er is minder houvast en de buitenwereld met klanten, leveranciers, aandeelhouders en andere stakeholders is veranderlijk. Dat heeft natuurlijk impact op ieder individu, maar ook zeker op jullie als team en op de organisatie. Hoe creëer je als team samen rust, ruimte en verbinding? En hoe bewaak je als team dat er ook tijd is om samen te dromen en te werken ‘aan’ het bedrijf in plaats van ‘in’ het bedrijf?

Wil je vast een kijkje nemen?

Wil je weten hoe de teambox Verbinding eruit ziet? Hieronder kun je vast een paar foto's zien om in de sfeer te komen.

Teambox Verbinden

Daarom kiezen anderen voor Club Groeneveld:

  • Meer aandacht voor de menselijke kant.
  • Uit de haast, in verbinding met elkaar.
  • Openheid, bewondering en verwondering.
  • Gezamenlijke ervaring van rust en ruimte.
  • Uit het hoofd, in het hart.
i

Wil je in je team echt een keer tijd maken voor elkaar? Durf je de diepte in? Neem contact op met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar info@clubgroeneveld.nl of bel naar 085 - 4833 833.

Neem contact op

Praktische informatie


Een unieke teambox voor jouw team
Ben je geïnteresseerd in de Teambox Verbinding? Het werkt als volgt. Als team ontvang je op een door jou gekozen tijdstip een grote doos. In deze doos zitten vijf kleinere dozen. Deze kleinere dozen bevatten verhalen, vragen en opdrachten die tijdloos zijn. Het doel van alle verhalen, vragen en opdrachten is om echt tijd voor elkaar te maken als mens en een unieke verbinding te ervaren. Het is vaak geen onwil, maar zeker in deze tijd verlies je elkaar makkelijk uit het oog. De Teambox Verbinding helpt je om weer even stil te staan.

Wat mag je verwachten?
Je krijgt vijf dozen, maar meestal raden we teams aan om er maximaal twee te openen met elkaar. De rest van de dozen laat je dicht. Echt dicht. Als er dan aan het einde van de middag of avond nog tijd over is, dan kun je uiteraard naar de andere dozen kijken. Je moet weten dat de dozen geduldig zijn. Na een half jaar zijn de verhalen, vragen en opdrachten nog even bruikbaar. Dus als je aan de slag gaat: neem de tijd voor verdieping. Elke doos heeft genoeg inhoud voor een paar goede en zinvolle uren. En verdieping vraagt tenslotte tijd en ruimte.

Waar heb je het dan over?
De verhalen, vragen en opdrachten laten je stilstaan bij belangrijke onderwerpen in deze tijd, waar we vaak te weinig aandacht voor hebben. Het gaat over leven en werk! Hoe gaat het werkelijk met iedereen? Wat weet je nog niet van elkaar? Wat zeggen leeftijd en leeftijdsfase eigenlijk? Waar haal je als mens, als professional en als team inspiratie vandaan? Hoe zorg je met elkaar voor een gezond ritme in je leven en werk? En welke momenten in jouw leven hebben je eigenlijk gevormd? Dat is onder meer waar je over in gesprek gaat. Maar laat je vooral verrassen. Soms zit er in een van de dozen iets dat je totaal niet verwacht had.

Een heerlijke maaltijd
We raden je aan om de Teambox Verbindig te bestellen als aanvulling op een teamdag. En wat nog veel leuker is... De teambox is ideaal als aanvulling op een heerlijk kerstdiner, een nieuwjaarsborrel of teamdag in het nieuwe jaar. Natuurlijk kunnen wij ook meedenken met het diner. Als je dat wilt, dan zorgen wij voor een heerlijke maaltijd die je samen bij iemand thuis of op kantoor kunt voorbereiden.

Groepsgrootte
De teambox is ideaal voor teams van 4-10 personen.

Kosten
Ben je geïnteresseerd in de Teambox Verbinding? Je bestelt de teambox al voor EUR 379. Alle prijzen zijn exclusief btw, maar natuurlijk inclusief inspiratie, en zorg en liefde vanuit ons team. Het maaltijdpakket is extra te bestellen, de prijs daarvan is afhankelijk van je wensen. Heb je daarnaast nog specifieke wensen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

'Als je de eerste opdrachten leest, dan raak je al snel onder de indruk. Dit gaan hele mooie momenten worden, ik vermoed met een lach en een traan.'

- Review algemeen directeur

Maak echt tijd voor elkaar met de Teambox Verbinding

Benieuwd of de Teambox Verbinding ook werkt voor jouw team? Neem contact op met Club Groeneveld!

Neem contact op
Neem contact op