Bibliotheek

In longreads en podcasts gaan we op zoek naar wat zich onder de oppervlakte beweegt. Samen met inspirerende leiders en leermeesters zoeken we de stilte op, luisteren naar de wijsheid van het lichaam en stimuleren de verbeeldingskracht en verkennen creatieve manieren om ons uit te drukken. Duik in de Onderstroom.

Direct naar

Mens Natuur Samenleving

Mens

Fragmentatie en heelheid

We gaan op zoek naar antwoorden op de vragen die het antropoceen ons voorlegt. Wie zijn wij en wie moeten wij worden, als mens én als leider, om bij te dragen aan een duurzame toekomst?

Natuur

Radicale verbinding

We ontdekken hoe de verbinding met ons innerlijk te ontsluiten, hoe betekenisvolle relaties met de mensen om ons heen te smeden en een gevoel van eenheid met de wereld te ervaren.

Samenleving

Moraliteit en leiderschap

Wat maakt ons wezenlijk gelukkig? We laten ons voeden door kunst en poëzie, maken kennis met helden uit verleden en heden, onderzoeken deze vraag en mogelijke antwoorden.

Juist nu

Nieuw bij Club Groeneveld

Wat fijn dat je hier bent. We vertellen je graag meer over de bron die Club Groeneveld voor velen is en ook voor jou wil zijn. We zijn minstens zo benieuwd naar wat jou, juist nu, naar deze bron heeft geleid en kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Meer weten
Nieuw hier?