Bibliotheek

In podcasts en artikelen gaan we op zoek naar wat zich onder de oppervlakte beweegt. Samen met inspirerende leermeesters zoeken we de stilte op, luisteren we naar de wijsheid van het lichaam, stimuleren we de verbeeldingskracht en verkennen we creatieve manieren om ons uit te drukken. Ben je er klaar voor? Duik dan in onze bibliotheek voor een gezonde dosis inspiratie.

Luisteren

Podcasts

Wie zijn we als mens? Wat is deze aarde voor een plek? En wie moeten we worden om bij te dragen aan een toekomst van duurzaamheid. Deze - en nog veel meer - vragen stellen wij onszelf, de leermeesters en onze gasten. Beluister onze podcasts in je favoriete podcast-app.

Lezen

Artikelen

Hoe leef en werk je in een natuurlijk ritme? Hoe blijf je geĆÆnspireerd? En hoe zorg je voor stilte, ruimte en verbinding in je leven en werk? Deze vragen staan centraal in onze artikelen. Opgesteld om jou te prikkelen en de verdieping aan te gaan.

Media

In The Optimist

Sinds 2021 schrijven wij voor The Optimist. The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeƫn die de wereld veranderen. Hieronder een aantal van onze artikelen.

Juist nu

Nieuw bij Club Groeneveld?

Wat fijn dat je hier bent. We vertellen je graag meer over de bron die Club Groeneveld voor velen is en ook voor jou wil zijn. We zijn minstens zo benieuwd naar wat jou, juist nu, naar deze bron heeft geleid en kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Meer weten
Nieuw hier?