Agenda

Hieronder vind je masterclasses, leertrajecten, reizen en momenten voor reflectie en bezinning waarmee jij de relatie met jezelf en de wereld om je heen kan verdiepen. Ben je een professional die de binnenkant van duurzaamheid wil ontdekken? Klik dan op 'professionals'. Ben je een bestuurder, directeur of senior manager en vind je gelijkgestemdheid van belang? Klik dan op 'hoger management'.

Natuurlijk ritme

Iedereen

De leerstroom voor eenieder die zich wil verbinden met het natuurlijke ritme en de relatie met zichzelf en de wereld om zich heen wil heen verdiepen. In de masterclasses en leertrajecten, begeleid door onze leermeesters, in het bijzijn van gelijkgestemden creëer je een stroomversnelling.

Duurzame toekomst

Professionals

De leerstroom voor de professional die bijdraagt aan een duurzame toekomst. In de masterclasses en leertrajecten begeleiden onze leermeesters je naar de binnenkant van duurzaamheid en, onontbeerlijk voor jou als professional: momenten van reflectie en bezinning.

Menselijk leiderschap

Hoger management

De leerstroom voor bestuurders, directeuren, bestuurders en senior managers. We vormen kleine groepen waarbinnen deelnemers in vertrouwen, openlijk met elkaar kunnen delen. Er is nauw contact met de leermeester en ruimte voor de dialoog.

Nieuw hier?