Agenda

Club Groeneveld helpt professionals om meer rust, ruimte, inspiratie en verbinding te vinden in een tijd die steeds meer van ons vraagt. Hoe zorg je voor meer verbinding in je leven en werk? Hoe blijf je geïnspireerd? En welke voordelen brengt het je om in een veel natuurlijker ritme te leven en werken?

Lees over de mogelijkheden voor zelfstudie, de trainingen, cursussen en de opleidingen en bekijk de verdiepende inhoud van alle programma’s.

Direct naar

Dagprogramma Trainingen
'De hoge energielevels, die van de expansiefase, ken ik heel goed. Voor mij zat de uitdaging van het programma in de contractiefase, het reflecteren en de stilte opzoeken.'

- Ervaring deelnemer Natuurlijk ritme

rust, ruimte en inspiratie creëren

In het ritme van de seizoenen

In onze huidige maatschappij lijkt er weinig ruimte te zijn voor een natuurlijk ritme. Het volgen van de seizoenen, het volgen van ons gevoel, lijkt haast onmogelijk. Door bewust stil te staan bij de elementen van groei, oogsten, verwerken en rust, die de seizoenen met zich meebrengen, leer je hoe je beter kunt leven en werken vanuit verbinding. Deze programma's helpen je om heel te blijven in een tijd die steeds meer van je vraagt. Je zult zien dat je meer rust, inspiratie en ruimte ervaart in alles wat je doet!

Je kunt in verschillende vormen meedoen aan de programma's over het natuurlijk ritme. Van zelfstudie tot jaarprogramma. Ieder zijn eigen tempo.

Bekijk de mogelijkheden

Ontdek de inspiratie

Korte programma's en classes

Zoek je een bijzonder programma voor een dag? Of wil je verkennen of het programma iets voor jou of jouw team is? Schrijf je dan direct in voor onze kortdurende programma’s en kennismakingsworkshops.

'Ik leid mijn team nu meer vanuit mijn hart. Ik voel de inspiratie en meer ruimte om me heen. Dat is niet altijd makkelijk, wel heel vervullend.'

- Ervaring deelnemer

Creëer rust, ruimte en verbinding!

Bosbaden met Club Groeneveld
Bosbaden Groeneveld

Zijn de prikkels op je werk je soms te veel? Mis je de connectie met je omgeving? Kom Bosbaden onder begeleiding van Club Groeneveld en ontstress jezelf!

Bekijk de agenda

Voor je professionele ontwikkeling

Trainingen en cursussen

Kortdurende trainingen en cursussen die bijdragen aan betekenisvol leiderschap, persoonlijke effectiviteit, inspiratie en mens-zijn. Zet met deze trainingen de volgende stap in je ontwikkeling als mens en als professional.

Club Groeneveld voor organisaties

Wil je deelnemen met jouw team of organisatie? Laat het ons weten. Dan gaan we na in welke vorm Club Groeneveld op maat jouw organisatie kan verrijken.

Bekijk de mogelijkheden
Nieuw hier?