Bekijk hier onze agenda

Club Groeneveld helpt professionals om meer rust, ruimte, inspiratie en verbinding te vinden in een tijd die steeds meer van ons vraagt. Hoe zorg je voor meer verbinding in je leven en werk? Hoe blijf je geĆÆnspireerd? En welke voordelen brengt het je om in een veel natuurlijker ritme te leven en werken?

Lees over de mogelijkheden voor zelfstudie, de trainingen, cursussen en de opleidingen en bekijk de verdiepende inhoud van alle programmaā€™s.

Direct naar

Een teamuitje met aandacht en verbinding

Club Groeneveld Teambox

De Club Groeneveld Teambox is een uniek en bijzonder inspiratiepakket voor teams die het belangrijk vinden om echt aandacht te hebben voor elkaar. Door middel van oefeningen, vragen en verhalen kijk je met elkaar naar de belangrijke dingen van het leven. De Teambox staat garant voor een middag- of avondvullend programma. De perfecte aanvulling op een diner of -borrel met het team!

Breng je team bij elkaar

De Club Groeneveld Teambox is de ideale aanvulling op jullie heisessie, vergadering, diner, teamborrel of teamuitje.

Bekijk de Teambox
'De hoge energielevels, die van de expansiefase, ken ik heel goed. Voor mij zat de uitdaging van het programma in de contractiefase, het reflecteren en de stilte opzoeken.'

- Ervaring deelnemer Natuurlijk ritme

rust, ruimte en inspiratie creƫren

Maak kennis met de seizoenen!

In onze huidige maatschappij lijkt er weinig ruimte te zijn voor een natuurlijk ritme. Het volgen van de seizoenen, het volgen van ons gevoel, lijkt haast onmogelijk. Door bewust stil te staan bij de elementen van groei, oogsten, verwerken en rust, die de seizoenen met zich meebrengen, leer je hoe je beter kunt leven en werken vanuit verbinding. Deze programma's helpen je om heel te blijven in een tijd die steeds meer van je vraagt. Je zult zien dat je meer rust, inspiratie en ruimte ervaart in alles wat je doet!

Je kunt in verschillende vormen meedoen aan de programma's over het natuurlijk ritme. Van zelfstudie tot jaarprogramma. Ieder zijn eigen tempo.

Kosteloos kennismaken

Voor je professionele ontwikkeling

Trainingen en cursussen

Kortdurende trainingen en cursussen die bijdragen aan betekenisvol leiderschap, persoonlijke effectiviteit, inspiratie en mens-zijn. Zet met deze trainingen de volgende stap in je ontwikkeling als mens en als professional.

'Ik leid mijn team nu meer vanuit mijn hart. Ik voel de inspiratie en meer ruimte om me heen. Dat is niet altijd makkelijk, wel heel vervullend.'

- Ervaring deelnemer

Opleidingen, studiegroepen en jaargangen

Langer de diepte in

De opleidingen van Groeneveld zijn langlopende programmaā€™s en studiegroepen die je helpen om werkelijk van betekenis te zijn in een wereld die steeds meer van ons vraagt. De opleidingen raken altijd aan leiderschap, organisatie en maatschappij. Leden van ons netwerk OPEN Business Leaders ontvangen 10% korting op alle opleidingen en studiegroepen

Club Groeneveld voor organisaties

Wil je deelnemen met jouw team of organisatie? Laat het ons weten. Dan gaan we na in welke vorm Club Groeneveld op maat jouw organisatie kan verrijken.

Bekijk de mogelijkheden
Nieuw hier?