Club Groeneveld voor jouw organisatie

Club Groeneveld sluit met natuurgerichte programma’s aan bij wat een organisatie drijft en helpt dit tot uiting te brengen. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een natuurlijk ritme en meer verbinding binnen jouw organisatie? Welke voordelen brengt het jouw organisatie om de stilte te verkennen?

Lees over de teamontwikkeling trainingen en opleidingsprogramma’s die we op jouw organisatie kunnen afstemmen. Bekijk cases van organisaties die je voorgingen en uitleg over de inhoud van deze programma’s.

Direct naar

Kortdurend

Teamontwikkeling trainingen

Een hecht team is de sterke basis voor elke organisatie. Daarom bieden wij teamontwikkeling trainingen die teams met elkaar laten verbinden. Zo creëren we vruchtbare grond waar jouw organisatie weer op verder groeit. Bekijk hieronder welke trainingen we kunnen afstemmen op jouw organisatie.

Langdurend

Opleidingen

Club Groeneveld biedt opleidingen voor ieder die verdieping zoekt en de juiste positie wil vinden binnen de driehoek leiderschap, natuur en bewustwording. Met prikkelende oefeningen vindt jouw organisatie zijn weg door onze huidige maatschappij door terug te keren naar het natuurlijk ritme, of de andere kant van duurzaamheid te onderzoeken.

Voor organisaties

Hier versterken we jouw team mee

De verdieping voor jouw organisatie zoek je op met Club Groeneveld. Wij bieden je teambuilding-trainingen en opleidingen aan die je organisatie zichtbaar verder helpen. In nauwe samenspraak kijken we welke inhoudelijke stappen er nodig zijn om voor jouw organisatie de volgende stap te zetten en zorgen we voor een programma dat aansluit bij jouw wensen. Met de verdieping van Club Groeneveld zorg je voor vruchtbare grond waar jouw organisatie op verder groeit.

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op
Nieuw hier?