Club Groeneveld voor jouw organisatie

Hoe zorg je voor echte verbinding in teams? Hoe voorkom je stress en zorg je voor de juiste balans tussen werk en privé? Hoe help je mensen om geïnspireerd te blijven en om verbinding met de natuur te ervaren? En hoe zorg je ervoor dat mensen elkaar niet uit het oog verliezen in deze turbulente tijd?

Als antwoord op deze vragen biedt Club Groeneveld diverse teamproducten en incompany trainingen, workshops en opleidingen. Kunnen wij je hiermee helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct naar

Hier versterken we jouw team mee

De verdieping voor jouw organisatie zoek je op met Club Groeneveld. Wij bieden je teambuilding-trainingen en opleidingen aan die je organisatie zichtbaar verder helpen. In nauwe samenspraak kijken we welke inhoudelijke stappen er nodig zijn om voor jouw organisatie de volgende stap te zetten en zorgen we voor een programma dat aansluit bij jouw wensen. Met de verdieping van OBL zorg je voor vruchtbare grond waar jouw organisatie op verder groeit.

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op

Producten en toolkits

Zelf aan de slag

Soms wil je als team iets bijzonders doen zonder dat je daar een extern bureau voor hoeft in te schakelen. Of je zoekt iets dat je zelf kunt doen als aanvulling op een teamdag of vergadering. Natuurlijk kan dat. Juist voor die momenten bieden wij een aantal producten aan waar je zelf met je team mee aan de slag kunt. Zo blijf je zelf aan het stuur, terwijl de verdieping gegarandeerd is.

i

Hulp nodig bij het kiezen van een programma? Of wil je verkennen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking.

Neem contact op

Teamdagen, trainingen en workshops

Samen met Club Groeneveld

Een hecht team is de sterke basis voor elke organisatie. Daarom bieden wij teamdagen en teamontwikkeling trainingen die teams met elkaar laten verbinden. Zo creëren we vruchtbare grond waar jouw organisatie weer op verder groeit. Bekijk hieronder welke trainingen we kunnen afstemmen op jouw organisatie.

'Namens alle collega’s willen wij jullie enorm danken voor jullie inzet, creativiteit en inzichten die hebben geleid tot deze prachtige ervaring. Zo zijn we in staat Nederland nóg Mooier te Maken.'

- Review algemeen directeur

Opleidingen en jaartrajecten

Langer de diepte in

Club Groeneveld biedt opleidingen voor ieder die verdieping zoekt en de juiste positie wil vinden binnen de driehoek leiderschap, natuur en bewustwording. Met prikkelende oefeningen vindt jouw organisatie zijn weg door onze huidige maatschappij door terug te keren naar het natuurlijk ritme, of de andere kant van duurzaamheid te onderzoeken.

Graag kennismaken

Wil je deelnemen met jouw team of organisatie? Laat het ons weten. Dan gaan we na in welke vorm we jouw organisatie kunnen verrijken.

Neem contact op
Nieuw hier?