Voor organisaties

Club Groeneveld sluit met natuurgerichte programma’s aan bij wat een organisatie drijft en helpt dit tot uiting te brengen. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een natuurlijk ritme en meer verbinding binnen jouw organisatie? Welke voordelen brengt het jouw organisatie om de stilte te verkennen?

Lees over de teamontwikkeling trainingen en opleidingsprogramma’s die we op jouw organisatie kunnen afstemmen. Bekijk cases van organisaties die je voor gingen en uitleg over de inhoud van deze programma’s.

Direct naar

Contact
Case: Stedin, One Planet Academy. De andere kant van duurzaamheid.

Stedin is een netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. Stedin is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar zo’n 2 miljoen klanten.

Stedin heeft in 2021 de One Planet Academy opgericht. De One Planet Academy neemt medewerkers mee naar de oorsprong van het klimaatprobleem en deed daarbij een beroep op Club Groeneveld. Voor de One Planet Academy ontwikkelde Club Groeneveld op maat sessies, trainingen en een opleiding waarin de rol van mens in het cre√ęren en oplossen van dit probleem op grondige wijze wordt onderzocht.

Wil je meer informatie ontvangen over dit leertraject? Laat onderaan de pagina je e-mailadres achter om de whitepaper te ontvangen.

Voor mij het meest indrukwekkende onderdeel van de koersdagen.

Medewerker APPM

Case: NRF Young Talent Program. Met nieuwe ogen.

Nederlandse Radiateuren Fabriek, NRF is fabrikant en leverancier van koelproducten. De organisatie heeft 8 fabrieken wereldwijd en is werkzaam in meer dan 80 landen.

In het voorjaar 2020 kreeg Club Groeneveld de vraag een online onderdeel van het NRF Young Talent Program te verzorgen, dit rondom verbinding, vitaliteit en wendbaarheid. In beperkte tijd ontwikkelende Club Groeneveld op maat een reeks online sessies waarmee medewerkers zich gezeten achter hun beeldscherm, met nieuwe ogen keken naar zichzelf en hun collega’s aan de andere kant van de wereld.

Lees hier verder over deze case.

Hoe mooi was het, om met 100 collega’s in de natuur stil te zijn en een diep verbondenheid te voelen.

Piet Brandjes (oprichter APPM)

Case: APPM. Vanuit de stilte.

APPM is een organisatie die met zo’n 100 managers en adviseurs Nederland mooier wilt maken. De organisatie focust op de inrichting, ontwikkeling en herstructurering van stedelijk en landelijk gebied.

Na een lange periode van thuiswerken komen 100 managers van APPM op de Veluwe bijeen voor een teamdag. Aan Club Groeneveld de vraag een invulling te verzorgen die uitnodigt tot betekenisvolle verbinding. Club Groeneveld op maat ontwikkelde een ochtendwandeling vanuit de stilte naar aandachtig samenzijn.

Lees hier verder over deze case.

Case Stedin

Whitepaper

Wil je weten op welke manier Stedin medewerkers betrekt bij de missie? Deel hier jouw gegevens en je ontvang de whitepaper: De andere kant van duurzaamheid.

Learn More
Nieuw hier?