Over Club Groeneveld

Wij zijn een school. In een prachtig klooster in de buurt van Utrecht verzorgen wij workshops, trainingen en jaarprogramma's voor ondernemers, directeuren, leidinggevenden en professionals.

Ons verhaal

Welkom bij Club Groeneveld

We vinden het belangrijk om ons verhaal met je te delen. Dan weet je waar we vandaan komen en waar we als team en als organisatie voor staan.

Team Club Groeneveld

Club Groeneveld is het topje van de ijsberg, dat in 2017 aan de oppervlakte kwam. Onder de oppervlakte geven wij met inspirerende leermeesters en leiders vorm aan de leerstromen binnen de driehoek Mens, Natuur & Samenleving.

Lees ons hele verhaal

Bekijk de vacatures

Werken bij Club Groeneveld

Wil je mensen, teams en organisaties helpen om meer vanuit hun kern te leven en te werken? Bij Club Groeneveld werk je in een pure en bezielde commerciƫle organisatie. Er wordt veel van je gevraagd, maar daar krijg je ook veel voor terug. Bekijk hieronder of we vacatures voor jou hebben!

In tijden van fragmentatie groeit de behoefte aan heelheid. Maar hoe kom je tot een gevoel van heelheid?

Matthijs Schouten

Team

Daarom Club Groeneveld:

  • Altijd persoonlijke aandacht.
  • Meer dan 10 jaar ervaring op topniveau.
  • Betrokken en bezielde leermeesters.
  • Unieke plek in het midden van het land.
  • CRKBO gecertificeerd.
  • Alleen programma's vanuit de bron.
  • Focus op leven en werk.
i

Hulp nodig bij het kiezen van een programma? Of wil je verkennen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking.

Neem contact op

Het team

Maak kennis met ons team

Wat ons wellicht het meest bindt is de fascinatie voor de vraag wie wij zijn als mens. Ieder van ons weeft deze vraag door leven en werk op een geheel eigen wijze.

Het team

Wie wij zijn

Wat ons wellicht het meest bindt is de fascinatie voor betekenisvol en menselijk leiderschap. Maak kennis met het team van OPEN Business Leaders.

De leermeesters

Jouw metgezellen

Ons aanbod vormt zich in nauwe samenwerking met de leermeesters. Zij geven, nog beter dan wij, woorden aan waar we aan bijdragen. Zij zijn onze Ć©n jouw metgezellen in de zelfstudies, trainingen, cursussen en opleidingen die we bieden.

De leermeesters

Jouw metgezellen

In de afgelopen tien jaar heeft OBL bijzondere vriendschappen ontwikkeld. We trekken geregeld met hen op bij het vormgeven van het aanbod. Je kunt ze tegenkomen op de agenda of op een bijeenkomst.

Graag kennismaken

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op

Rottumeroog

In oktober 2011 hebben we OPEN Business Leaders opgericht. Onze ambitie was een nieuw type netwerk te creƫren en betekenisvolle werelden te openen voor vooruitstrevende ondernemers en -directeuren.

Lees ons hele verhaal
i

Met het OBL-lidmaatschap breng je een stroomversnelling op gang. Het lidmaatschap geeft je toegang tot een boeiend netwerk van gelijkgestemden en tot diverse diners, buitengewone belevenissen, een partnerevent, diverse trainingen, cursussen en opleidingsprogrammaā€™s.

Neem contact op

Het team

Maak kennis met ons team

Wat ons wellicht het meest bindt is de fascinatie voor de vraag wie wij zijn als mens. Ieder van ons weeft deze vraag door leven en werk op een geheel eigen wijze.

Nieuw hier?