Over Club Groeneveld

Wij zijn een school. In een prachtig klooster in de buurt van Utrecht verzorgen wij verschillende programma's voor ondernemers, directeuren, leidinggevenden, professionals en zelfstandigen.

Alle programma's vallen binnen de driehoek Mens, Natuur en Samenleving (Organisatie). In deze driehoek vindt ons leven en werken plaats en de relatie tussen deze drie polen zal veel harmonieuzer moeten worden. De grote uitdaging van deze tijd is dat we uit balans zijn geraakt.

Direct naar

Ons verhaal

Welkom bij Club Groeneveld

We vinden het belangrijk om ons verhaal met je te delen. Dan weet je waar we vandaan komen en waar we als team en als organisatie voor staan.

Kunst van het mens-zijn

Club Groeneveld is het topje van de ijsberg, dat in 2017 aan de oppervlakte kwam. Onder de oppervlakte geven wij met inspirerende leermeesters vorm aan leerstromen mens en natuur.

Lees ons verhaal

Bekijk de vacatures

Werken bij Club Groeneveld

Wil je mensen, teams en organisaties helpen om meer vanuit hun kern te leven en te werken? Bij Club Groeneveld werk je in een pure en bezielde commerciƫle organisatie. Er wordt veel van je gevraagd, maar daar krijg je ook veel voor terug. Bekijk hieronder of we vacatures voor jou hebben!

In tijden van fragmentatie groeit de behoefte aan heelheid. Maar hoe kom je tot een gevoel van heelheid?

Matthijs Schouten

Daarom Club Groeneveld:

  • Altijd persoonlijke aandacht.
  • Meer dan 10 jaar ervaring op topniveau.
  • Betrokken en bezielde leermeesters.
  • Unieke plek in het midden van het land.
  • CRKBO gecertificeerd.
  • Alleen programma's vanuit de bron.
  • Focus op leven en werk.
i

Hulp nodig bij het kiezen van een programma? Of wil je verkennen wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismaking.

Neem contact op

Het team

Maak kennis met ons team

Wat ons wellicht het meest bindt is de fascinatie voor de vraag wie wij zijn als mens. Ieder van ons weeft deze vraag door leven en werk op een geheel eigen wijze.

De leermeesters

Jouw metgezellen

Ons aanbod vormt zich in nauwe samenwerking met de leermeesters. Zij geven, nog beter dan wij, woorden aan waar we aan bijdragen. Zij zijn onze Ć©n jouw metgezellen in de zelfstudies, trainingen, cursussen en opleidingen die we bieden.

Graag kennismaken

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op
Nieuw hier?