Terug naar de natuur - Kees Klomp

Club Groeneveld

Publicatie

14.12.2019

Leesduur

78 min

In Terug naar de natuur maakt Louis Bijl de Vroe een flinke wandeling door de Nederlandse natuur. Hij wordt hierbij vergezeld door een bijzondere gast. Gaandeweg de wandeling filosoferen de twee over wie wij zijn als mens, en hoe we ons verhouden tot de natuur en samenleving.

De natuur dicteren is een zorgvuldig gecreëerde illusie.

Kees Klomp

Luister in deze podcast naar een mooi gesprek tussen Louis en Kees over lijden, over hoe het voelt om welkom geheten te worden door de natuur, over het feit dat duurzaamheid een ‘inside job’ is en over hoe je tegen haat kan zijn, maar ook voor liefde.

Na zijn studie Politicologie & Communicatiewetenschappen en 15 jaar werken als marketingadviseur, loopt Kees vast. Hij besluit zijn kennis van business development alleen nog te gebruiken om de wereld te verbeteren. Daarin ziet hij het boeddhisme als belangrijkste inspiratiebron. Door de jaren heen schrijft Kees meerdere boeken. Onder andere ‘Karmanomics’, over wat bedrijven van het boeddhisme kunnen leren. En ‘Handboek Betekenisvol Ondernemen’, dat genomineerd werd voor ‘Managementboek van het jaar’.

Meer voeding voor jou

Verder de diepte in

Nieuw hier?