Terug naar de natuur - Frank Heckman

Club Groeneveld

Publicatie

31.10.2019

Leesduur

90 min

In Terug naar de natuur maakt Louis Bijl de Vroe een flinke wandeling door de Nederlandse natuur. Hij wordt hierbij vergezeld door een bijzondere gast. Gaandeweg de wandeling filosoferen de twee over wie wij zijn als mens, en hoe we ons verhouden tot de natuur en samenleving.

We are all indigenous to this planet.

Frank Heckman

In deze aflevering van 'Terug naar de natuur' spreekt Louis Bijl de Vroe met Frank Heckman. Frank is organisatieadviseur en -vernieuwer, topsportbegeleider (hij begeleidde het Nederlands Olympisch Team in 2004 op basis van ‘The Hero’s Journey’), heeft als een van de eersten onderzoek gedaan naar het concept ‘flow’ aan de Universiteit van Chicago, is Firekeeper en oprichter van de Embassy of the earth.

Luister in deze podcast naar een gesprek over een wereld die in conflict is met zichzelf, over het belang van het luisteren naar de aarde en haar original teachings, over het besef dat er een ongeziene wereld is die ‘meedoet’, over hoe te her-inneren wat het is om mens te zijn en over de oudste vraag die er bestaat: “Wat is mijn plek op de wereld?".

Meer voeding voor jou

Verder de diepte in

Nieuw hier?