Leiderschap vanuit de kern

Wil je als managementteam echt leiding nemen en leidinggeven vanuit je kernmissie? Wil je in verbinding blijven met dat wat er werkelijk toe doet? Dat kan samen met Club Groeneveld. Lees hier meer over ons aanbod en neem vrijblijvend contact op.

Binnen teams regeert vaak de waan van de dag. De tijd die je met elkaar hebt, wordt daardoor vaak ingezet om te presteren. Daarom is het de kunst om in verbinding te blijven met wat we belangrijk vinden en dieper te onderzoeken wat de onderlinge relaties en onbewuste patronen zijn. In het programma 'Leiderschap vanuit de kern' gaan leiderschapsteams aan de slag met deze vraagstukken. Zo kan je uit betekenisvolle verbinding leiding geven en vanuit je ‘kernmissie’ leiding nemen. Je geeft namelijk richting aan jouw leiderschap als je bewust blijft over wie je bent.


Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Duur: In overleg

Locatie: Lisserbroek

Voor wie: Leiderschapteams

Neem contact op

Verbindend leiderschap

Deze uitdaging gaan we aan

We leven en werken op aarde met de wetten van de natuur. Als mens, als professional en als organisatie hebben we altijd te maken met dagen, maanden, seizoenen, levenscycli en andere aspecten van het leven. Zo maken we in ons leven een reis. Als persoon, maar ook als (leiderschap)team. Daar zitten bewust en onbewust allerlei verbanden in, gevormd door patronen. Door deze op te lichten krijg je meer vrijheid om je eigen plek in te nemen, in je professionele rol als leider en in het team. Door gebruik te maken van wijsheid uit de natuur leer je vervolgens alle lagen van jezelf en elkaar aan te spreken. Dit zorgt voor een verbondenheid van hoofd, hart, buik en handen en maakt alles een kloppend geheel.

i

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar marcel.tjepkema@openbusinessleaders.nl of bel direct naar 06-20979736.

De reis die je te maken hebt

Het programma Verbindend leiderschap geeft je als leiderschapsteam inzicht in de reis die je maakt en te maken hebt. Het programma helpt je om samen te ervaren van welk verhaal je onderdeel uitmaakt. ‘Wat je plek is.’ Dit impactvolle programma is voor leiderschapsteams die niet schuwen voor diepere reflectie. Het vraagt een zekere mate van moed, maar zorgt ervoor dat je meer impact maakt met jouw kernmissie.

Wijsheid van de paardenkudde

Tijdens het programma krijg je als team in drie of meer sessies inzicht in de reis die je als team maakt en te maken hebt met elkaar. Het aantal dagen stemmen we in gezamenlijk overleg af, ook hoe we samen zorgen voor een juiste borging van de opgedane inzichten. Deelnemen is namelijk een indrukwekkende reis, maar het gaat om de vertaling naar de dagelijkse praktijk. Door de aanwezigheid van twee ervaren trainers/coaches is er veel ruimte om in te spelen op wat zich aandient.

Omdat wij ons laten inspireren door de kennis uit de natuur, maken wij gedurende het programma onder andere gebruik van de wijsheid van de paardenkudde. Als je als team op de juiste plek bent en samen aan het juiste doel kan werken, wordt je volledige potentieel benut. Zo kan je meer impact maken op de wereld en werkelijk je doelen behalen.

Dit is het resultaat:

  • Je ervaart een deel van de (ziels-)reis die je te maken hebt in deze wereld.
  • Je leert samen op een meer bewuste en afgestemde manier te leven en werken.
  • Je leert samen je plek te vinden en vanuit die plek leiding te nemen en geven.
  • Je krijgt inzicht in de uitdagingen en patronen binnen het team.
  • Je krijgt inzicht hoe je van deze patronen, je kracht maakt.

Een team worden dat vanuit de kern leiding neemt?

Wil je dit programma inzetten voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Marcel Tjepkema om vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Neem contact op
Neem contact op