Bosbad Team Kit

Ben je op zoek naar een laagdrempelige en verdiepende activiteit, waarmee je investeert in de vitaliteit en ontspanning van je team? Vind je het belangrijk dat jullie regelmatig naar buiten gaan en op een praktische manier meer verbinding met natuur voelen? Lees hier meer over de Bosbad Team Kit, neem vrijblijvend contact op of bestel direct.

Bosbaden is een hele fijne en praktische manier om uit de dagelijkse hectiek te stappen en op te laden. Ontspan door je te verbinden met de natuur om je heen, samen met collega's of alleen. En geen zorgen, je hebt je zwembroek niet nodig! Want je gaat niet letterlijk het water in maar je badddert figuurlijk op een ontspannen manier door de natuur.


Type: Teams

Startdatum: Elk moment

Duur: 3-5 uur

Locatie: Eigen kantoor

Voor wie: Teams

Bestel direct hier

Echt een bijzonder teamuitje

Zelf aan de slag met de natuur

Met de Bosbad Team Kit kun je helemaal zelf aan de slag. Je hebt daar niemand anders voor nodig dan je eigen team. Wil je iets bijzonders doen met kerst of nieuwjaar? Dan vind je hier de oplossing. Deze teamkit is een pakket voor teams die aandacht voor en verbinding met natuur belangrijk vinden. Ontdek de vertraging en ontspanning die bosbaden brengt door middel van bosbadoefeningen, inspiratiekaarten en meer.

'Het ziet er geweldig uit en ik krijg helemaal zin om mij in het bos onder te dompelen!'

- Review opleider communicatie & gedrag

Wat is bosbaden?

Bosbaden begint met vertragen, een uitdaging voor velen. Hoe fijn zou het zijn als je even uit die race van de dagelijkse werkdag kunt stappen, en samen met je team kunt ontspannen en vertragen in de natuur? Daar kan deze team kit je bij helpen. Bosbaden is een moment waarop we ons lichaam het tempo laten bepalen, middels zintuigelijke oefeningen in de natuur. De Bosbad Team Kit waarmee we dit bosbad vormgeven, bevat een serie uitnodigingen die je hierbij op weg helpen.

Bosbaden biedt ontspanning, inspiratie, hernieuwde focus én verheldert en versterkt de onderlinge relaties.

Wil je vast een kijkje nemen?

Wil je weten hoe de Bosbad Team Kit eruit ziet? Hieronder kun je vast een paar foto's zien om in de sfeer te komen.

Bosbad Team Kit

Daarom de Bosbad Team Kit?

  • Een zeer toegankelijke, maar betekenisvolle teamactiviteit
  • Helpt bij echte natuurverbinding in het dagelijkse, werkende leven.
  • Versterkte relatie tussen natuur en team.
  • Minder stress en een beter immuunsysteem.
  • Meer concentratie, creativiteit en probleem-oplossend vermogen.
  • Hernieuwde energie en inspiratie door verbinding met de natuur.
'Het is echt prachtig. Zo kunnen teams zelf aan de slag met (dagelijkse) oefeningen.'

- Directeur onderwijs

i

Wil je als team de natuur echt centraal stellen? Durf je de diepte in? Neem contact op met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar info@clubgroeneveld.nl of bel naar 085 - 4833 833.

Neem contact op

Praktische informatie


Wat zit er in de Team Kit?
In Bosbad Team Kit zitten meerdere pakketten. Je krijgt een instructiepakket voor de teamleider die het bosbad gaat organiseren, inclusief een handboek bosbaden. Daarnaast krijg je een set met kaarten waarop bosbadoefeningen staan die afgestemd zijn op het seizoen en genoeg input leveren voor minimaal vier unieke bosbad sessies. Wees gerust. Het is ontzettend verdiepend als je dezelfde oefeningen vaker doet. En let op, ook krijg je een inspiratiepakket waarmee je bosbaden en natuurverbinding kunt integreren op kantoor. In dit inspiratiepakket zitten dertig kaarten met korte oefeningen die voor korte, dagelijkse momenten van natuurverbinding zorgen.

En wat zit er nog meer in?
Natuurlijk blijft het daar niet bij. Je ontvangt ook nog een paar prachtige attributen waarmee je het gevoel van natuurverbinding op kantoor kunt brengen. Onder meer een (biologische) roomspray met bosgeur een 'boswandeling' thee van WilderLand en een prachtig ingelijst gedicht. Elk pakket bevat voldoende achtergrondinformatie, audio-opnames, tips, oefeningen en uitnodigingen om zeker een half jaar als team of individu te bosbaden.

Voor wie is bosbaden?
Bosbaden is heel toegankelijk. Je hebt er geen specifieke kennis of ervaring voor nodig, een benieuwde houding is genoeg. Tijdens het bosbaden beweeg je waarschijnlijk langzamer dan je gewend bent, je hebt er dan ook geen uitmuntende conditie voor nodig. Het is wel prettig dat je goed ter been bent aangezien je wellicht onverharde paden gaat betreden.

Hoe werkt het?
Klaar om aan de slag te gaan? Dan start je als teamleider met het instructiepakket. Daarmee leer je stap voor stap wat bosbaden is en hoe alle oefeningen je team gaan helpen om meer rust en ruimte te ervaren. Daarna pak je het pakket met bosbadoefeningen erbij om de oefeningen uit te kiezen die bij je team passen en faciliteer je daadwerkelijk een bosbad voor je collega's. Wil je daarna het ontspannen gevoel van het bosbad integreren op kantoor, op een dagelijkse basis? Dan gebruik je het inspiratiepakket voor korte momenten van natuurverbinding met vele praktisch en kleine oefeningen om te doen.

Online leeromgeving
Natuurlijk biedt het pakket je voldoende inspiratie. We bieden je alleen meer. Als je gaat voor de Bosbad Team Kit dan krijg je ook toegang tot onze online leeromgeving met alle instructies en oefeningen. Dan kun je later het pakket verrijken met nieuwe oefeningen die bij het seizoen passen.

Donatie van EUR 50 voor het planten van bomen
Daarnaast geef je met de Bosbad Team Kit ook wat terug aan de natuur. Dat werkt zo: voor elke Bosbad Team Kit die Club Groeneveld verkoopt, wordt er €50,- gedoneerd aan een stichting voor het planten van bomen. Zo worden er 20 bomen geplant per Bosbad Team Kit, precies genoeg om een klein bos voor een bosbad te vormen!

Wat investeer je?
Ben je geïnteresseerd in de Bosbad Team Kit? Je kunt de Kit bestellen voor EUR 379. Alle prijzen zijn exclusief btw, maar natuurlijk inclusief inspiratie, donatie, zorg en liefde vanuit ons team. Heb je daarnaast nog specifieke wensen of vragen? We denken graag met je mee.

Meer informatie of bestellen

De Bosbad Team Kit is nu beschikbaar. Wil je zo'n prachtige doos bestellen of eerst wat meer informatie opvragen? Laat hieronder je gegevens achter en wij regelen de rest!

Stuur een mail
Bestel hier - nog een paar beschikbaar!