< Terug

Vacature: Stage onderzoek duurzaamheid & organisaties

Werken bij Club Groeneveld

Ben jij het onderzoeks-talent, dat staat te trappelen om je onderzoekskwaliteiten en jezelf te ontwikkelen? Mooi, want dat is wat je bij Club Groeneveld gaat doen! We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die onderzoek wil doen naar (de binnenkant van) duurzaamheid bij bedrijven en organisaties.

Club Groenveld is een school. In een prachtig klooster in de buurt van Utrecht leren wij ondernemers, directeuren, leidinggevenden en professionals hoe zij betekenisvol kunnen leven en werken en vooral hoe ze mens kunnen blijven in een tijd die steeds meer van ons vraagt.

In alle programma’s die we verzorgen, is de natuur heel belangrijk. We geloven dat wij als mens niet losstaan van de natuur, maar er innig mee verbonden zijn. We zullen ons alleen weer moeten leren (her-)verbinden als we willen bijdragen aan een toekomst van duurzaamheid. Gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen. In onze programma’s werken we samen met ervaren leermeesters, zoals bijvoorbeeld natuurfilosoof en boeddhist Matthijs Schouten.

Ben jij daarom op zoek naar een stageplek waar je volop met natuurverbinding en de binnenkant van duurzaamheid aan de slag kunt gaan? Dan zit je bij ons op de goede plek. De stageplek is voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week. We zijn flexibel in startdata. Wil je meer weten, of wil je even kennis maken? Mail of bel ons gerust.

Wat ga je doen?

 • Je gaat onderzoek doen naar (de binnenkant van) duurzaamheid bij bedrijven. Wat drijft ze in de verduurzaming van hun organisatie? Waar lopen ze tegen aan? Wat betekent duurzaamheid eigenlijk? Maar, deel vooral je eigen idee√ęn over het onderzoek met ons! Dat vinden we leuk.
 • We stellen het op prijs als we jouw scherpe blik kunnen inzetten voor allerlei thema‚Äôs binnen Club Groeneveld, van communicatie tot aan de uitvoering van programma‚Äôs.
 • Je wordt onderdeel van een team van enthousiaste en betrokken collega‚Äôs en we vinden het fijn als je zo veel mogelijk bij ons op locatie werkt.

De stageplek is voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent bezig met je universitaire bachelor of master of met een hbo-studie.
 • Je bent leergierig, sterk in communiceren en kunt goed zelfstandig werken.
 • Loop je toch vast? Dan ga je niet bij de pakken neerzitten; jij trekt aan de bel en gaat met ingewonnen advies weer voortvarend aan de slag.
 • Je staat er voor open om jezelf en je blik op de wereld te ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Jouw kantoor ligt op een prachtige locatie met veel (cultuur-)historie en natuur. We zijn vanuit Utrecht goed met de fiets, ov of auto te bereiken. Het team waarmee je gaat samenwerken is bezield en enthousiast (en kijkt uit naar jouw komst!).
 • Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen door deelname aan onze programma‚Äôs en coachingsgesprekken.
 • We werken in een natuurlijk ritme en vinden het belangrijk om de balans tussen werk en inspiratie goed te bewaken. Voorbeelden hiervan zijn de wekelijkse groepsmeditatie en de periode van twee weken rust rondom Kerst en oud en nieuw.
 • Elke dag verzorgen we een heerlijke, vegetarische lunch.
 • Je ontvangt een stagevergoeding van 250 euro per maand (op basis van 40 uur)

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij wellicht de collega die we binnenkort verwelkomen op Buitenplaats Doornburgh. Stuur je motivatie en cv naar Rowan.vanmullem@businessleaders.nl. Kun je niet wachten om ons te spreken of heb je een vraag, bel gerust: 085 - 4833 833.

i

Heb je vragen, of wil je gewoon even kennis maken?

Neem contact op
Nieuw hier?