Begeleide bosbad sessie met je team

Zijn de prikkels op je werk jouw team soms te veel? Mis je de verbinding met de omgeving? Stap met je collega’s uit de dagelijkse hectiek in een bosbad. Tijdens een bosbad ga je niet letterlijk het water in, maar dompel je jezelf onder in de natuur. Bosbaden biedt ontspanning, inspiratie, hernieuwde focus én verheldert en versterkt de onderlinge relaties. Het is toegankelijk, iedereen kan het.


Type: Iedereen

Startdatum: In overleg

Duur: In overleg

Bosbaden incompany

Vertraag met je team

In een wereld waar de tijd nooit stil lijkt te staan, is het moeilijk om in een team verbonden te blijven met jezelf en elkaar. Er is altijd genoeg te doen, waardoor er vaak geen tijd is voor reflectie. We proberen het tempo van de turbulente buitenwereld bij te houden, terwijl ons dit niet verder helpt. Dit terwijl de rust van de natuur juist bevorderlijk is voor de teamdynamiek en het gevoel van onderlinge verbinding. Sta jezelf toe om samen te vertragen en laat het kleinste element je verstillen. Bosbaden is voor iedereen, je hebt er geen voorkennis voor nodig - alleen de bereidheid om je laptop even thuis te laten en stil te staan.

i

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Lonneke Rhodens om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar lonneke@clubgroeneveld.nl of bel direct naar 06 14551660.

Namens de Provincie Utrecht:

"Omdat we het team ook een moment van rust en bezinning gunnen hebben wij Club Groeneveld benaderd om een bosbad sessie te organiseren"

- Hans Mertens & Bas van der Schalie

Bosbaden met Club Groeneveld

Een workshop Bosbaden met Club Groeneveld maken we voor jouw team geheel op maat en stemmen we af op de grootte en behoefte van jouw team. Zo bepalen we de exacte invulling, duur en locatie. Om je een idee te geven van de invulling van zo’n workshop: een bosbad van drie uur bestaat uit een korte introductie, een drietal oefeningen, gelegenheid om ervaringen te delen en een afsluitende theeceremonie. Deze stressverlagende oefeningen kunnen jullie op elk gewenst moment inzetten. Bijvoorbeeld thuis, of juist op het werk.

Complete teamdag

De training Bosbaden kan in heel Nederland gegeven worden. Onze bosbadgids kan adviseren bij het vinden van een geschikte locatie. Hierbij kan ook gekozen worden voor Buitenplaats Doornburgh: centraal gelegen in Maarssen en het thuis van Club Groeneveld. In dit geval kan gastronomische bistro De Zusters aansluitend een lunch, borrel of diner verzorgen. Zo maak je van het bosbaden een uitgelezen gelegenheid om in ongedwongen sfeer ervaringen uit te wisselen. Doornburgh biedt tevens de mogelijkheid een fraaie ruimte te huren en een training Bosbaden te combineren met een teamdag of overleg.

Dit is het resultaat:

  • Versterkt de relatie met natuur en team.
  • Ervaar een diep gevoel van verbondenheid.
  • Verminder stress door het contact met de natuur.
  • Verbeter je immuunsysteem en je concentratie.
  • Leer stress-reducerende technieken

Namens een grote consultancy firma:

"Daarom hebben we voor Club Groeneveld gekozen, vanwege de prachtige locatie in de natuur en de stilte en vertraging die jullie faciliteren"

- Bianca van Overmeeren

Meer lezen?

Ervaringen van organisaties

Anderen gingen je voor

Ontdek de verstilling, vertraging en verwondering

Benieuwd of dit programma ook werkt voor jouw organisatie? Neem contact op met Lonneke Rhodens

Neem contact op
Neem contact op