Teamdag bij Club Groeneveld

Een heidag, creatieve sessie of een vergadering in een prachtig klooster in de natuur organiseren? Lees hier meer over ons aanbod en neem vrijblijvend contact op.

Een succesvol en effectief team heeft niet alleen een plek nodig om samen te werken, maar ook een plek waar ze samen kunnen dromen over de lange termijn. Laat Club Groeneveld een teamdag organiseren voor jouw bedrijf en je krijgt de ruimte om in gesprek te gaan over onderwerpen waar je als team niet altijd aan toekomt. Met een vergaderlocatie in de natuur krijg je als team de ideale combinatie tussen stilte, natuur, inspiratie en verdieping.


Type: Maatwerk

Startdatum: In overleg

Duur: Dag of dagdeel

Locatie: Maarssen

Neem contact op

Namens een grote consultancy firma:

"Daarom hebben we voor Club Groeneveld gekozen, vanwege de prachtige locatie in de natuur en de stilte en vertraging die jullie faciliteren"

- Bianca van Overmeeren

Heidag, creatieve sessie, unieke vergadering

Door Club Groeneveld

De heidag organiseren hoef je niet zelf te doen, maar wordt gedaan door Club Groeneveld op basis van jouw voorkeuren. Je geeft zelf aan of je kiest voor een teamuitje samenwerken, of dat je een programma van meerdere dagen wil samenstellen. Het kan een uiteenlopend programma zijn waarbij vergaderen in de natuur of een creatieve sessie organiseren tot de mogelijkheden hoort.

"Omdat we het team ook een moment van rust en bezinning gunnen hebben wij Club Groeneveld benaderd om een bosbad sessie te organiseren"

Hans Mertens & Bas van der Schalie

Teamdag organiseren

We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Je merkt dat er steeds minder tijd en rust is om met elkaar de belangrijke dingen te bespreken die niet direct invloed hebben op het dagelijkse werk. Alles gaat sneller, er is minder houvast en de buitenwereld met klanten, leveranciers, aandeelhouders en andere stakeholders is veranderlijk. Dat heeft natuurlijk impact op ieder individu, maar ook zeker op jullie als team en op de organisatie. Hoe creëer je als team samen rust, ruimte en verbinding? Hoe blijf je als team geïnspireerd en vernieuwend? En hoe bewaak je als team dat er ook tijd is om samen te dromen en te werken ‘aan’ het bedrijf in plaats van ‘in’ het bedrijf!

Een creatieve sessie

Een teamdag, heisessie, strategie-dag of vergadering organiseren bij Club Groeneveld biedt je als team een unieke plek en context om echt uit te zoomen en gesprekken te voeren over zaken die van belang zijn. Dat kunnen zaken zijn die raken aan de organisatie, maar natuurlijk ook persoonlijke thema’s die in het team spelen. De vele verschillende faciliteiten die de thuisplek van Club Groeneveld je biedt, helpen je snel de rust en ruimte te vinden, maar ook weer terug praktisch te worden als dat nodig is. Zo word je als team effectief en realiseer je doorbraken.

Daarom kiezen anderen voor Club Groeneveld:

  • Een unieke vergaderlocatie in de natuur.
  • Goed bereikbaar en centraal gelegen.
  • Onvergetelijke dag voor het hele team.
  • Echt rust, ruimte en inspiratie ervaren.
  • Heisessie organiseren met inspiratiepakket.

Ervaringen

Lees hier verhalen van organisaties die jou voorgingen

i

Ben je op zoek naar een unieke teamdag voor jouw team of organisatie? Neem contact op met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Stuur een mail naar info@clubgroeneveld.nlof bel naar 085 - 4833 833.

Neem contact op

Praktische informatie


Een unieke vergaderlocatie in de natuur
Onze vergaderlocatie in de natuur is Buitenplaats Doornburgh; een eigenzinnige plek vlakbij Utrecht. Club Groeneveld huisvest op de eerste etage van het klooster op deze buitenplaats. Daar hebben we toegang tot een prachtige entree met diverse zitjes, een huiskamer (kleine bibliotheek), een fijne trainingsruimte, een eigen podcaststudio en diverse werkkamers om je in een kleiner gezelschap of alleen, in stilte, terug te trekken. Alle ruimtes ademen rust, stilte en inspiratie. Een heisessie, strategie-dag of teamdag samenwerken wordt daarom al snel een dag om niet te vergeten.

Dit mag je verwachten
Als je voor Club Groeneveld kiest om jouw teamdag samenwerken te organiseren, dan zorgen wij voor een bijzonder inspiratiepakket. Daarin word je als team geprikkeld met uitdagende opdrachten. Hierbij kun je de natuur in, of gebruik maken van de inspirerende ruimtes. Voor jouw teamdag samenwerken krijg je standaard toegang tot de huiskamer en trainingsruimte. Natuurlijk is meer ook mogelijk. In overleg kun je ook gebruikmaken van de podcaststudio. Of we zorgen dat een of meerdere werkkamers beschikbaar zijn voor break-outs.

Meditatie en bewustzijn
Wij vinden het als organisatie belangrijk om te leven en werken in het ritme van de seizoenen. En ook besteden we veel aandacht aan oefeningen die ons helpen om meer aanwezig te zijn in de dag. Zo kunnen we blijven werken vanuit onze kern. Als je hier interesse in hebt, dan kunnen we dit tijdens jouw teamdag, heidag, strategiedag of vergadering ook verzorgen. We denken graag met je mee.

Groepsgrootte
Onze thuisplek is ideaal voor teams van vijf tot tien personen.

Kosten
Wil je bij ons jouw teamdag, heidag of strategiedag organiseren? Wij maken onze thuisplek een dag of een dagdeel voor jou klaar. Alle prijzen hieronder zijn exclusief btw, maar natuurlijk inclusief onze persoonlijke aandacht. Ook kun je ervan uitgaan dat AV-middelen, scherm, flip-over, post-its en pennen bij het bedrag zijn inbegrepen. Net zoals koffie, thee, fruit en koekjes. Daar doen we niet moeilijk over. Heb je daarnaast nog specifieke wensen? We denken graag met je mee.

Prijzen (alles inclusief koffie/thee, fruit, koekjes, en vergader benodigdheden):

  • Huiskamer en trainingsruimte à EUR 800 per dagdeel (EUR 1.500 per dag)
  • Podcaststudio à EUR 100 per uur
  • Werkkamers à EUR 20 per uur
  • Alle overige services in overleg


Lunch, borrel en diner

Natuurlijk is het mogelijk om bij ons te lunchen of je teamdag af te sluiten met een borrel of diner. Wij verzorgen dat niet zelf. Als je bij ons jouw teamdag organiseert, dan stemmen we de mogelijkheden met je af. Bij voorkeur werken we samen met restaurant DeZusters. Ook DeZusters is gevestigd in het klooster en staat bekend om haar bijzondere keuken met heerlijke gerechten uit de eigen moestuin. Kosten voor lunch, borrel en of diner worden apart in rekening gebracht. Diner bij DeZusters is alleen mogelijk op donderdag en vrijdag.

Extra mogelijkheden
Wil je jouw bijeenkomst echt iets bijzonders meegeven? Dat kan natuurlijk ook. Het is mogelijk om bijvoorbeeld met jouw team de dag te starten of te eindigen met een natuurbeleving. Een ervaren gids leidt jouw groep naar bijzondere plekken op de buitenplaats en leert je hoe je weer verbinding kunt ervaren met de natuur om je heen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer te leren over het ritme van de seizoenen en hoe je dat kunt toepassen op je leven en werk. Neem vooral contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

'Even eruit met het team. Top locatie voor je strategie sessies! Goede koffie, bosrijke omgeving en fijn parkeren.. en dan toch in het centrum van Maarssen.'

Maxim Spek

Creëer een onvergetelijke dag met je team

Vraag naar de mogelijkheden bij Marcel Tjepkema.

Neem contact op
Neem contact op