Teamdag organiseren bij Club Groeneveld

Wil jij een teamdag organiseren die volledig in het teken staat van teambuidling, teamontwikkeling en nieuwe inspiratie? Dat kan bij onze unieke vergaderlocatie midden in de natuur. Lees hier meer over ons aanbod of neem vrijblijvend contact op.

Een succesvol en effectief team heeft niet alleen een plek nodig om samen te werken, maar ook een plek waar ze samen kunnen dromen over de lange termijn. Laat Club Groeneveld een teamdag organiseren voor jouw bedrijf en je krijgt de ruimte om in gesprek te gaan over onderwerpen waar je als team niet altijd aan toekomt. Met een vergaderlocatie in de natuur krijg je als team de ideale combinatie tussen stilte, natuur, inspiratie en verdieping.


Type: Maatwerk

Duur: Dag of dagdeel

Locatie: Maarssen

Meer informatie

Namens de Provincie Utrecht:

"Omdat we het team ook een moment van rust en bezinning gunnen hebben wij Club Groeneveld benaderd."

- Hans Mertens & Bas van der Schalie

Teamdag organiseren

We leven in een tijd die veel van ons vraagt. Je merkt dat er steeds minder tijd en rust is om met elkaar de belangrijke dingen te bespreken die niet direct invloed hebben op het dagelijkse werk. Alles gaat sneller, er is minder houvast en de buitenwereld met klanten, leveranciers, aandeelhouders en andere stakeholders is veranderlijk. Dat heeft natuurlijk impact op ieder individu, maar ook zeker op jullie als team en op de organisatie. Hoe creëer je als team samen rust, ruimte en verbinding? Hoe blijf je als team geïnspireerd en vernieuwend? En hoe bewaak je als team dat er ook tijd is om samen te dromen en te werken ‘aan’ het bedrijf in plaats van ‘in’ het bedrijf!

Daarom kiezen anderen voor Club Groeneveld:

  • Een unieke vergaderlocatie in de natuur.
  • Goed bereikbaar en centraal gelegen.
  • Onvergetelijke dag voor het hele team.
  • Echt rust, ruimte en inspiratie ervaren.
  • Heisessie organiseren met inspiratiepakket.

Namens een bekende consultancy firma

"Het team van Club Groeneveld zorgde voor gedegen voorbereiding, een prachtig programma en straalden zelf rust uit. De zorgzaamheid was duidelijk voelbaar en er was aandacht voor details"

- Bianca van Overmeeren

Teamdag organiseren?

Neem contact op met Marcel

Ben je op zoek naar een unieke teamdag voor jouw team of organisatie? Neem contact op met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen.

tel: 085 - 4833 833
email:
info@clubgroeneveld.nl

Meer lezen

Ervaringen van organisaties

Deze organisaties gingen je voor in hun samenwerking met Club Groeneveld

Creëer een onvergetelijke dag met je team

Vraag naar de mogelijkheden bij Marcel

Neem contact op
Meer informatie