Groeneveld: persoonlijke coaching

Wil je liever alleen verkennen of persoonlijke verdieping? Dat kan ook. Ontwikkelen doe je niet alleen.

Jouw persoonlijke groei kun je op verschillende manieren versnellen. Je kunt ervoor kiezen om coaching, intervisie en andere werkvormen te volgen als onderdeel van een programma van de Club Groeneveld school. Maar het is ook mogelijk om een aan de slag te gaan zonder deelname aan een van onze programma’s. Zo krijg je de 1-op-1 begeleiding en verdieping die bij jou of jouw team past.

Rust, ruimte en inspiratie vinden

Wij geloven dat er plekken nodig zijn die je als mens, als professional, als leider van nu of leider van morgen, geruststellen, je leren om heel en ge√Įnspireerd te blijven en plekken die spreken tot die mysterieuze impulsen die maken dat we ons verdiepen in het mysterie van ons zijn.

Wil je meer weten?

Wil je verkennen of een persoonlijk programma bij jou past? Stel je vragen aan ons tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Voor persoonlijke verdieping

Waar wil je zijn?

In ieders leven zijn er momenten waarop het goed en belangrijk is om stil te staan bij waar je bent in je leven. De meeste mensen nemen dat niet serieus. Maar het kan echt zijn dat je te maken hebt met een overgang in je leven of je werk. Het kan echt zijn dat je aan de randen van een bepaalde manier van leven of doen bent gekomen. Of het kan echt zijn dat je je inspiratie kwijt bent geraakt en niet meer weet waarom je het allemaal doet. Als je dat herkent, dan is het belangrijk om terug te gaan naar waar het leven stroomt. Alleen vanuit daar kun je kijken naar wat er op je bord ligt.

Diverse mogelijkheden

Het kijken naar je biografie, het leren leven en werken in het ritme van de seizoenen, het zoeken van inspiratiebronnen, enzovoort. Bij Club Groeneveld bieden we al onze programma’s ook als individueel en persoonlijk programma aan. Soms past dat nou eenmaal beter bij je. We maken dan afspreken over hoe en in welk tempo we je het beste kunnen helpen. En zo krijg je werkelijk coaching en persoonlijke verdieping op de manier die bij je past.

Voor wie?

Het belangrijkste dat je moet weten is dat iedereen met overgangen in zijn of haar leven te maken krijgt. Soms is dat omdat het nou eenmaal bij het leven hoort. Soms is het omdat je iets overkomt, dat je niet kunt verwerken met dat wat je in huis hebt. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met ondernemers, directeuren en professionals in leidende functies, maar we werken vooral graag samen met mensen die zich willen verdiepen in hun mens-zijn. Waar je dus ook zit in je leven of welke positie je ook bekleedt, voel je welkom. Dit is voor iedereen!

Herken je dit in je leven en werk?

  • Hoe vind ik meer rust in mijn leven en werk?
  • Hoe kom ik uit deze spanningen in mijn leven?
  • Hoe werk ik vanuit inspiratie en bezieling?
  • Waarom komt dit thema steeds maar weer terug?
  • Waarom zit ik zo vast in mijn leven en werk?
  • Wie ben ik als leider, als professional en als mens?
  • Waarom heb ik nog steeds last van oude patronen?
  • Waarom ben ik niet meer gelukkig in mijn werk?
Neem contact op

Jouw voeding

Onze bibliotheek

Wil je je eerst zelf verdiepen? Duik dan in onze bibliotheek voor een gezonde dosis basisvoeding.

Juist nu

Nieuw bij Club Groeneveld?

Wat fijn dat je hier bent. We vertellen je graag meer over de bron die Club Groeneveld voor velen is en ook voor jou wil zijn. We zijn minstens zo benieuwd naar wat jou, juist nu, naar deze bron heeft geleid en kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Neem contact op
Nieuw hier?