Terug naar de natuur - Drees Peter van den Bosch

Louis Bijl de Vroe

Publicatie

05.07.2019

Leesduur

52 min

In Terug naar de natuur maakt Louis Bijl de Vroe een flinke wandeling door de Nederlandse natuur. Hij wordt hierbij vergezeld door een bijzondere gast. Gaandeweg de wandeling filosoferen de twee over wie wij zijn als mens, en hoe we ons verhouden tot de natuur en samenleving.

En toen kwam eigenlijk de klik: waar ben ik dan nu precies mee bezig en waar leidt dit toe?

Drees Peter van den Bosch

In deze aflevering van 'Terug naar de natuur' spreekt Louis Bijl de Vroe met met Drees Peter van den Bosch; ondernemer, impactmaker en mede oprichter van Willem&Drees.

Na 10 succesvolle jaren bij Unilever besloot Drees de uitdagingen in de voedselketen echt aan te pakken. Samen met zijn collega Willem Treep startte hij Willem & Drees, waarmee ze uitgroeide tot een bekende leverancier van vers, lokaal en biologisch eten. Inmiddels is de organisatie samengegaan met Ekomenu en is Drees overgestapt naar Hutten. Daar is hij verantwoordelijk voor de Foodsquad dat zich focust op het ontwikkelen en testen van innovaties, nieuwe producten en andere voedinggerelateerde diensten.

Luister in deze podcast naar een mooi gesprek over marketing, over het verlangen naar eerlijkheid en transparantie en over het complexe pad van ondernemerschap.

Meer voeding voor jou

Verder de diepte in

Nieuw hier?