Terug naar de natuur - Olaf Boswijk

Louis Bijl de Vroe

Publicatie

13.07.2020

Leesduur

67 min

In Terug naar de natuur maakt Louis Bijl de Vroe een flinke wandeling door de Nederlandse natuur. Hij wordt hierbij vergezeld door een bijzondere gast. Gaandeweg de wandeling filosoferen de twee over wie wij zijn als mens, en hoe we ons verhouden tot de natuur en samenleving.

We need to create different stories of what it is to be human.

Olaf Boswijk

In deze aflevering van 'Terug naar de natuur' spreekt Louis Bijl de Vroe met Olaf Boswijk; oprichter van de invloedrijke Club Trouw in Amsterdam en oprichter van ‘The Valley of the Possible’ in Chili.

Het werkelijk luisteren naar zijn diepste dromen deed Olaf in de muziek- en clubscene terechtkomen. Een reis door de Amerika’s deed hem het belang beseffen van een nieuwe manier van leven op deze aarde.

Luister in deze podcast naar een mooi gesprek over hoe landschappen cultuur en identiteit scheppen en vormen, over hoe we niet ‘terug’ naar de natuur moeten, maar juist ‘voorwaarts’ naar de natuur, over dat intuïtie je bijna altijd de juiste weg wijst en over onherroepelijk succes door werkelijk te luisteren en te handelen naar je dromen.

Meer voeding voor jou

Verder de diepte in

Nieuw hier?