Terug naar de natuur - René Poll

Club Groeneveld

Publicatie

06.10.2019

Leesduur

49 min

In Terug naar de natuur maakt Louis Bijl de Vroe een flinke wandeling door de Nederlandse natuur. Hij wordt hierbij vergezeld door een bijzondere gast. Gaandeweg de wandeling filosoferen de twee over wie wij zijn als mens, en hoe we ons verhouden tot de natuur en samenleving.

Op het moment dat je ervaart wat de waarde van iets is, dan heb je ook de behoefte om ervoor te gaan strijden, om er iets voor te gaan doen.

René Poll

In deze aflevering van 'Terug naar de natuur' spreekt Louis Bijl de Vroe met René Poll; directeur en initiatiefnemer van Natuurbegraven Nederland.

"Ik geloof dat het behoud van natuur begint bij beleving. Op het moment dat je ervaart wat de waarde van iets is, dan heb je ook de behoefte om ervoor te gaan strijden, om er iets voor te gaan doen.”

René Poll is directeur en initiatiefnemer van Natuurbegraven Nederland. Het bedrijf dat mensen een laatste rustplaats in de natuur geeft. Luister naar een gesprek over de onderlinge samenhang van natuur, het belang van het delen van verhalen en het mooie van de eindigheid van het leven.

Meer voeding voor jou

Verder de diepte in

Nieuw hier?